Конкурсът „Любим учител“ с пето издание и подкрепа от Грома Холд

 в Новини

Превърналият се в традиционен конкурс на вестник „Струма” – „Любим учител“, се проведе за пети пореден път.

Нито една нация не е минала през лабиринтите на времето, ако не са я водили учителите – казват организаторите за своята инициатива.

Мащабите на конкурса и тази година се простират на територията на цялата Благоевградска област, участват преподаватели от Благоевград, Сандански, Кресна, Петрич, Гоцеделчевския район , Разлог, Банско, Якоруда и Белица.

Любим учител 2017 стартира на 15 октомври. На сайта на вестник „Струма” читатели, родители и ученици с голямата си активност показаха признание за идеята.

Призовете бяха разделени в няколко категории, като първите отличени бяха в категория  „Любим учител на Пиринско 2017г.“  Тя бе спечелена от Запринка Глушкова, преподавател в средно училище „Н. Вапцаров“, гр. Хаджидимово. Второто място в класацията зае Ангелина Воденичарова, учител в Професионалната лесотехническа гимназия в Банско, а трета награда взе Дамяна Грънчарова от Езикова гимназия „Акад. Л. Стоянов“, Благоевград.

За първи път тази година бе учредена специална награда за най-добро есе, която бе връчена на Даниела Коюмджиева от Земеделската професионална гимназия в Сандански.

 

Призът „Училище на 2017 в Пиринско“ спечели Земеделската професионална гимназия в Сандански, на второ място е Професионалната лесотехническа гимназия „Н. Вапцаров“ в Банско, а на трето място – Средно училище „Св.св. Кирил и Методий“, с. Сатовча.

„Учител на годината“ е конкурс, който се организира от вестник „Струма“, съвместно с Община Благоевград и подкрепата на Грома Холд.

Конкурсът  „Любим учител“ има за цел да даде  възможност на учащи и родители да изразят вниманието и любовта си към любимия учител, да популяризира добрите практики в образованието и просветата.

Започнете да пишете и натиснете Enter, за да търсите