Деца се обучаваха на правилата за безопасност на пътя на Детски панаир 2017

 в Новини

През изминалия уикенд деца и родители се забавляваха заедно по време на оригиналното събитие Детски панаир – Благоевград 2017. Инициативата се организира от Фондация Easy Art с председател Станка Желева и Община Благоевград. Грома Холд е основен партньор на детския празник, чието начало бе дадено от музикално- танцова програма на площад „Македония”. Участие взеха талантите от Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград- „Пиринска китка”, „Пиринче”,балетна школа. Специални гости бяха възпитаниците на танцов състав „Гергьовче” към ОДК- град Петрич и клубовете „Мания” и „Ревю”.

Над 40 културно-образователни инициативи забавляваха децата на Благоевград за четвърта поредна година. Децата имаха възможност да създават глинени съдове, свирят на музикални инструменти, да рисуват, да правят опити, да шият, да изработват бижута, фигури от пластелин и много други забавни и полезни неща.

Тази година Грома Холд организира специално ателие за пътна безопасност, което запозна най-малките с основните правила на пътя със съдействието на КАТ – Благоевград.  Всички учстници в детското ателие получиха символична шофьорска книжка.

Започнете да пишете и натиснете Enter, за да търсите