В производствената база на фирма Грома Холд в Бело Поле е изграден и пуснат в експлоатация завод за производство на бетонови елементи на австрийската фирма АМЕ, модел AMEthyst 1500 Premium Class, най-големият в семейната група. В него се произвеждат всички видове бетонови елементи.

Грома Холд притежава и линия за производство на мостови бетонови греди

Заводът разполага с автоматична стационарна производствена линия за вибро пресовани бетонни елементи и блокове, работеща по австрийска технология. Продуктите са без ограничения по вид и форма, с възможност за оцветяване.

Производителност за основните елементи

Тротоарни плочки

4 200 м²/8 h

Кухи блокове

25 000 броя/8 h

Бордюри

9 500 броя/8 h

Павета

2 800 м²/8 h

 

Производствената линия включва системи за зареждане, транспорт до камера за изсушаване на бетонните елементи, пакетираща линия с палетизиращ робот отговаряща на всички европейски стандарти.

Високотехнологичният способ на производство и висококачествените компоненти позволяват произвежданите изделия да достигнат най-високи нива на качество.

Освен възможността за оцветявана системата за производство дава възможност произведените бетонни изделия да бъдат полирани, изкуствено състарени, водонепропускливи, мразо и износо устойчиви.

Започнете да пишете и натиснете Enter, за да търсите