Грома Холд в подкрепа на Отличниците на България

 в Новини

На официална церемония в аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ днес бяха връчени плакети и специални значки на Отличниците на България.Кампанията на вестник „24 часа“ отличи 54 ученика от цялата страна за постижения и международни успехи в областта на науката – математика, информатика, физика и др. В първия „випуск“ наградени бяха деца от Софийска математическа гимназия, ПМГ в Русе, Търговско-банкова гимназия – София, Американски колеж и др.Виктор Велeв – изпълнителен директор на Грома Холд , връчи плакети и специалните значки за членство в клуба на Отличниците на Йордан Петков, Константин Георгиев и Станислав Григоров, възпитаници ПМГ „Баба Тонка“ в Русе – медалисти от математическата олимпиада в Сингапур.

„За тези млади хора днес е времето да трупат знания, самочувствие и увереност, че светът е техен. А това вече е факт.

Не само защото в основата на всичко е математиката – красива наука за красиви умове, но и защото светът вече е отворил вратите си за тях.

За Грома Холд е чест да бъде част от инициативата на в. 24 часа“ в подкрепа на най-значимата кауза за България – образованието“, каза Виктор Велев при връчването на отличията.

В церемонията взеха участие министърът на образованието Красимир Вълчев, главният редактор на „24 часа“ Венелина Гочева, ректорът на СУ проф. Анастас Герджиков, доц. Първан Първанов – декан на Математическия факултет на СУ.

Започнете да пишете и натиснете Enter, за да търсите