Грома Холд подкрепи инициативата „Любим учител“

 в Новини

Радослава Иванова, старши учител по български език и литература в Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии „Н. Стойчев“ в Разлог спечели титлата „Любим учител“ на Пиринско за 2016 г., организиран от вестник Струма и подкрепен от Грома Холд . Иванова спечели вота с признанието на учениците й и техните родители. Учителят на годината не успя да скрие вълнението си, но в емоционалното си слово благодари не само на целия екип на ПГТХТ, но и на всички, които са гласували за нея.

Второ място бе присъдено на Дамяна Грънчарова, преподавател по физика и химия, включително и по чужд език в Езиковата гимназия „Акад. Л. Стоянов“ в Благоевград, а на трето е Александър Мандажиев, учител по български език и литература в ПМГ „Я. Сандански“- Г. Делчев.

Първият по рода си конкурс „Любим учител”, организиран от най-големия ежедневник в Югозапада вестник „Струма”, стартира за четвърта поредна година през октомври.

В конкурсът взеха участие ученици родители и читатели чрез сайта на вестника.

Конкурсът има за цел да възпитава доверие към българския учител и интелектуалец, който с всеотдаен труд пали искрата на познанието и дава хоризонт на всеки, който иска по-добро бъдеще за себе си.

Всички училища, които тази година се включиха в конкурса „Любим учител“, бяха представени с кратки, но впечатляващи презентации, които разкриха най-силните им страни и иновативни подходи в обучението на учениците им.

Какъв трябва да бъде преподавателят до вас, за да остане завинаги в сърцето ви? Този въпрос отправиха организаторите чрез сайта на вестник „Струма“.

Започнете да пишете и натиснете Enter, за да търсите